2024 – Romiatge a Montserrat

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida organitza un any més la Romeria a Montserrat coincidint amb la celebració del Dia de Lleida, en què se celebrarà una missa a la Basílica i hi haurà una recepció del pare Abat amb els pelegrins lleidatans el 14 de juliol. El pelegrinatge a la Santa Muntanya es podrà fer en quatre formats diferents. El que comprèn només el 14 de juliol té un cost de 30 euros i inclou el viatge en autocar i el dinar. També es poden fer estades de diversos dies. La més extensa, del 10 al 17 de juliol, és una proposta d’una setmana sencera en una cel·la d’una o dues persones per desconnectar i participar en diferents actes. A l’estada de cinc dies, del 10 al 14 de juliol, es podrà assistir a la missa conventual de la festivitat de Sant Benet, el via crucis i la Vetlla a la Basílica. Per últim, també hi ha una opció de quatre dies, del 14 al 17 de juliol, amb visites als Degollats, el camí de la Santa Cova, entre altres activitats.
Al cartell podeu consultar els preus i com inscriure-us.