L’Abat de Montserrat presidirà l’Eucarist a la Catedral de Lleida

Publicat al web del BISBAT DE LLEIDA

El diumenge 24 d’abril a les 7’30 de la tarda el P. Josep Maria Soler, abat del monestir de Montserrat celebrarà l’Eucaristia a la Catedral de Lleida, en el primer dia del Tridu en honor de la Patrona de Catalunya. La celebració serà solemnitzada…

per la Coral Maristes Montserrat i s’emmarca en els actes programats per la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida, amb ocasió de la festa de la Patrona, el dimecres 27 d’abril.

El dilluns dia 25, també a les 7’30 de la tarda i a la mateixa Catedral de Lleida en la segona jornada del Tridu, serà el recentment elegit Abat de Poblet, el P. Octavi Vilà, qui presidirà l’Eucaristia que serà solemnitzada per la Schola Cantorum de Lleida.

Finalment serà el bisbe de Lleida Salvador Giménez Valls, qui presideixi la concelebració Eucarística del dia de la Patrona de Catalunya el 27 d’Abril, a les 7’30 de la tarda, precedida per la tradicional ofrena florals dels lleidatans a la Moreneta, que té lloc de les 9 del matí i durant tota la diada. Els actes els organitza la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida, que enguany celebra el 70 aniversari de la seva refundació (1946) i alhora els 135 anys de la fundació (1881).