Lleida celebra dissabte el dia de la Mare de Déu de Montserrat

Publicat a LLEIDA DIARI

Lleida acollirà aquest dissabte, dia 27 d’abril, la festa de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida, patrona de Catalunya, que tindrà lloc a la Catedral de la ciutat.

A les 09.00 hores, es durà a terme l’Eucaristia a l’altar de la patrona, presidida pel mossèn Xavier Batiste, consiliari de la Confraria. A les 12.00 hores, hi haurà el repic de campanes a la Seu Vella en honor de la Mare de Déu de Montserrat, organitzat per la Confraria de Campaners de Catalunya.

La visita espiritual a la Mare de Déu de Montserrat, dirigida pel consiliari de la Confraria Mossèn Xavier Batiste, serà a les 19.00 hores, i 30 minuts més tard, es celebrarà la solemne concelebració eucarística, presidida pel bisbe de Lleida, Joan Piris Frígola.