2024 – Festa del Naixement de la Mare de Déu

Montserrat, 29 d’agost de 2024

Benvolguts Confrares,

        Amb la festa del Naixement de la Mare de Déu, la comunitat de Montserrat celebra el mil·lenari del monestir amb un any jubilar que es clourà el 8 de desembre del 2025. El 8 de setembre, com sabeu, és la diada pròpia de la Confraria, és per això que us encoratgem a celebrar-ho a l’altar de la vostra delegació, encomanant especialment aquest any la comunitat benedictina, a fi de que la Mare de Déu la continuï beneint amb la devoció dels peregrins i amb noves vocacions al servei d’aquesta casa de la Mare de Déu. Us deixem en aquest enllaç la pregària pròpia d’aquesta festa de la Confraria podeu baixar en aquest enllaç.

        El dissabte dia 21 de setembre, a les 12.00, a l’altar major, tenim a Montserrat la missa solemne en sufragi dels confrares difunts. Us recordem que ens hauríeu de comunicar els noms dels confrares difunts de la vostra Delegació per poder-los anomenar en la pregària dels fidels. Acabada la missa tindrem el tradicional dinar de germanor. El cost de l’àpat és de 15€ que pot abonar al Centre de Coordinació Pastoral; allí mateix ens donarà el llibret de la celebració i el tiquet de reserva per entrar a la Basílica.

      Confirmeu, si us plau, l’assistència a ccpastoral@santuari-montserrat.com o bé al 93.877.77.66 abans del 6 de setembre.

       La memòria dels difunts ens uneix en la pregària i l’esperança al voltant de Santa Maria que és Mare de consol i de gràcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *